VACATURE: Office Manager (fulltime of 4/5)

Droom je ervan om te werken voor een vooruitstrevend kantoor, waar groei mogelijk is en waar je ’s morgens met een big smile toekomt? Dan is deze job als Office Manager echt iets voor jou! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, veel bij te leren en deel uit te maken van een tof team. Klinkt dit als muziek in je oren? Laten we dan samen het volgende hoofdstuk schrijven. Jouw nieuwe avontuur in het vastgoed begint hier, in het bruisende hart van Oostende.

Ons kantoor staat synoniem voor degelijkheid en stabiliteit. Maar vergis je niet: achter onze gevestigde naam schuilt een dynamisch en enthousiast team dat altijd klaarstaat om te innoveren. We zijn trots op wat we hebben bereikt, maar we blijven vooruitkijken. Misschien kijk jij binnenkort wel met ons mee?

Ben je administratief sterk, een echte communicatie-ninja die ervan houdt om klanten en collega’s in de watten te leggen met je aangeboren commerciële touch? Check dan zeker de uitgebreide jobomschrijving hieronder en ontdek deze afwisselende job.

We bieden je een gevarieerde, flexibele en belangrijke rol bij een gemotiveerd, ervaren team met de ambitie om te groeien binnen onze markt. We voorzien, naast een aangenaam vernieuwd kantoor, alle nodige middelen zodat je over alle modaliteiten beschikt om succesvol te zijn in je job. Natuurlijk kun je rekenen op onze dagelijkse ondersteuning en coaching zodat je kunt groeien in je rol en functie. Naast een sterke focus op herverkoop hebben we ook aantrekkelijke nieuwbouwprojecten in portefeuille waarvoor we de verkoop en marketing op een innovatieve manier realiseren.

Iemand met jouw kwaliteiten verdient het beste van de markt. Of je nu bij ons aan de slag gaat als bediende op fulltime basis of 4/5de; we bieden je een aantrekkelijke verloning met mooie extralegale voordelen.

Interesse of even (discreet) van gedachten wisselen? Stuur een mailtje naar nicolas@actavastgoed.be of steven@actavastgoed.be en we horen elkaar snel! Liever gewoon bellen? 059 80 00 04.